Sunday, July 19, 2009

Welcome Back!!!~


welcome back tikah dearie...surely u miss this kinda of place after 8 months being 'away' aite?hehe, of coslah kan. kalo tnye mne2 dak batch saye pon, they will give u same aswer. so, xyah la tnyer, sila la paham sendiri2 ok? and for any juniors yg lps ni nk g intern, trust me when u left this campus and live with working environment, barula you guys akan terasa dgn perkataan 'rindu' or bestnye zaman jd student nih!!~
(wpon cam sgt x best to face all asgmnt+ test+ projects+ final reports plus raja segala dewa which are final exams) ahaks....

okey, alhamdulillah before terlmbat & i should praise to Allah for this wonderful oppurtunity dpt intern selama 8 bulan di tempat yg sgt best, and finally coming back to this 'valley' hehe..alhamdulillah. if before this, saye kerap merungut kenapa saye x dpt nk intern kat tempat yg saya nk sgt2, and i wondering why Allah honored me to be attached in PGB, sumehow now i do realize. setiap yg Allah buat tu mmg dah sedia ade cantiknya, tanpa cacat cela walau sebesar zarah sekalipon. He knows us well and ape yg terbaik utk kita.
hurm, that's view being snapped from my room. yg kaler oren tu poket C, and buliding berdekatan for Mechanical & Cvl Engineering. so, agak dekatla kalo nk ke kuliah lps ni. tapi sgt2 la jauh utk ke library, haha. honestly, saye rse excited nk start blaja balik. hehe...sengal kan. nk g lecture and stdy ramai2 and nk rse pegang pensel balik utk wat asgmt. ceh, pelik benar la perangai. T____T

dan yg agak best semalam dh makan same2 ngn my lovely juniors. sadiq, akmal and azar. wpon x sempat borak lame2 since they all nk g majlis penutupan tilawah, saye tetap rse seronok. pg cafe tgk muka2 baru jek. mostly saye tak kenal..adei, itu semua juninor kah??? haha, inilah keadaan org yg x sedar diri die tu dh jd senior.*lol*
x sempat lg nk jmpa wif my colleagues, sbb msg2 dh seperate. act, saye pon stay ngn senior final sem. rsenye saye dan rumet plg muda kot. tapi x ksh sbb as long as dpt level 2, ok r tue n dpt view yg cantik dr bilik..waah, that's wut i want~

x dpt nk arrange jadual lg sbb saye xde cabel LAN, so nk masuk webste utp pon quite sengal jugak lew. online pon pakai broadband and coverage x bpe clear sgt. alolo...tp tetap bersyukur.
(^_______^)V

black ant on wild orchid

gambar ni saye snap mse kat umah. cam cumey jek tgk semut itam atas kelopak orkid liar kaler putih tue. sajek nk include dlm ni wpon x tahu ape relating that pict with my post yg kat atas tu.
with ,

3 comments:

  1. welcome back kak tiqah!!! :)

    ReplyDelete
  2. naqiah6:09 PM

    slmt pulang kak~
    :)

    ReplyDelete