Monday, April 27, 2009

Khairul Izzat

owh....SeLamAT Hari Tua utk kaMu sahabatku...pheewit

me: izat~
ijat: yerp?
me: hapy birthday~
ijat: huhu, thanks ;)
me: wec, ape wishlist ko?
ijat: hahaha
1-nk jd gemok skek
2-cgpa nek skek
3-nak koroje ahahaha
me: hehe, siketnye..ko kena tambah lg kot~
ijat: haha, cukopla tu, xley tamak2 ;)
me: bagus2
ijat: eh, tmbh 1 lg r. lupa letak
4-nk kawen cepat =P
me: ak doakan all ur empat2 wishlist tu fullfill one day okei?
ijat: haha, thnks

congrate2 sbb dah capai umur 22 tahun..best tuh since saye pon x sampai lg (a bit jeles di situ ngeee...)..i bet lps balik intern nnt mst dh kena jd budak matang, jgn jd cam bapak org sudah laaa...hehe..sory jat, ak gurau jek..=D

wishlist yg no 4 tu harap2 dpt dicapai secepat mungkin yer hehe. mcm best jek kawen2 nie. agak2 adakah ianya owhlala??? hehe...okok, nnt izat marah laks, look at his pict now..ader sumthing different di situ..cepat guest heee... no more glass aite?waaa, bgus2. dh pakai lense skrg. nway, ak harap ko dpt ape yg ko nk..berkat dunia akhirat and always in happy mode++ may Allah bless u..friends forever okei~
HAppY Birthday Izat..sWeet 22 ^^V

with ,

last 2 years

last night, mase lepak2 dgn rumet dpn pc die..sambil dier cr2 gmbr kawen kazen dier, ttb terjumpa gmbr ni. saye jerit terkejut tgk gmbr teddy ni. ni yg saya bg kat die 2 tahun yg lalu..aaa~
if x silap, saye bg tyme nk exam. bsela, tgh rajin+bosan xde keja wat la mnde ni. 
nway, saye suke sgt gmbr teddy ni..they r so cute & ader memories di sebaliknya. *wink*

sekali rumet ckp, "never expect kt akan jd rumet mcm hari ni...imagine selama ni awk dok bg gmbr2 mcmni kat dak2 laki yg juge kawan awak n if  someday, ader sorang laki  ttb btau..xpernh terpk kt akan jd rumet....."
oo gosh~

haha..saye tergelak kecil dgr. x terpk pon mcmtu..
lesson learnnyer: act, kt x ley nk jangka ape2 di masa hdpn, we just can dream to the best..but somehow it might comes unexpected 

with ,

Sunday, April 26, 2009

goodluck exam week

minggu exam semakin dekat n xlama lg nk masuk stdy week, kalo tyme ni kat uni dl rse mcm2 dlm kepala..cuak, debar, gabra, 1001 mcm feelings la pendek kata...kalo nk tidur mlm tu mcm tidur ayam jek. almaklumlah byk chapter lg x cover, asgmt berlmbak plus report project yg kena submit esok lusa. bisa buat jantung gugur lah rsenyer hehe..

ktk mndengar junior2 mngadu psl tension ngn stdy, ngn project byk, test bla..blaa...saye di sini tersenyum sorang2 depan lappy. bukan kerana mengejek atau ader rse riak dalam hati. cume terkenang saat dulu...
i experienced it once dear...dun wory sume tu will ends soon..
itulah yg saye btau junior2. haaa, br korang tau kan betapa toughnye life as mechy student =)
tp, once bile sume dah abis..korang akan senyum balik ingat zaman2 mcmni.zaman yg tak terurus, mandi x basah, tido x lena plus makan x lalu/kenyang hehe...
nway, ni br permulaan sayang, mase depan lg laaa mcm2 korang akan tempuh. just the beginning of hectic life ahakz...

honestly, i miss that moments. x sabar nk balik utp, rindu irc, rindu makanan cafe yg murah..rindu bunyi unggas mlm2 mase stay up stdy..rindu pd hectic life being as student.
xpe2, xlama daa internship ni akan abis...^^V

to my juniorss++seniorss,
wishing yaaa all the best in ur final eXam.
make it GREaT
as Great WaLL in China ^_@


p/s: saye tgh layan mp3 love story in havard..tgk dieorg stdy, tu yg rase mcm x sabaauuu nk balik utp eventhough i noe final yr life x seindah yg dijangkakan nnt.adei~

with ,

Friday, April 24, 2009

suatu Petang

ptg smlm mmg saye mahu bebas. rse sgt2 senang hati lps submit write-up report to lecturer. dh bpe hari balik keja mlm..++ shutdown GPP1. dlm kepala mmg rase mahu ke sumewhere to releasekan sume perkara dlm kepala..mmg xplan utk pilih destinasi yg khusus. ikut hati jek..since hari khamis balik keja kol 4, mase yg masih pnjg..hehe...saye nk keluar lps solat asar. myb keluar sorang2 sbb rumet cam tido jek.but then my rumet, khadijah ntah cane nk ikut jugak so terpksalah bwe die brsama. hehe, xterpksa pon at least saye berteman.xdela sunyi.=D
Pantai Kemasik- finally smpai jugak.nasib bek x terus ke Kemaman...itulah, drive tanpa hala tujuan hehe..act, saya ngn khadijah kempunan nk makan air kelapa ngn keropok lekor. seyes, aritu ktorg g paka, abis air kelapa...nasib bek kat Kemasik ni ley dpt air kelapa. tp mak aiih, mahal gle kot. 1 gelas rm2!! khadijah dh bising daaa hehe..keropok lekor pon rm1 dpt 4 hiris pendek.alahai, nasib la.mls nk berkira sgt..bayar jela. tp, lps ni jgn harap saye nk beli lg.=(

bwe nikon bersama, khadijah soh bawak. i really want to have my own DSLR. yg ni semi pro...if tmbah rm400++ i might get DSLR sony alpha. aish..takpe, sabar shj. 1 tahun lagi, insyaAllah i'll have my own DSLR!~
kata org, kalo dh hobby tu, xley wat ape dah. bila dh shot gmbr with right angle, rse puas gle..feeling tu cam melangit seronoknye.-__-"
sabar2, one day i will have my own. beli ngn duit keja r. kalo duit mse practical ni, simpan dl...nnt nk guna utk FYP ke ape..biar lah org len beli pakai elaun mse practical ni..hehe.
sabar eh tikah T_T

and here some picts for readers..=)

wondering ....

and she's my rumet =)

those figures....

like my previous seashells for him


jumpa pijan, mse singgah kat mesra mall. we had our dinner together kat Burger King..dah lama x makan mcm ni...hehe. bukan berdua yek, tp bertiga, with khadijah juger. nk check mata, rse mcm bertmbah jek power spec, tp x sempat....next tyme myb..

with ,

Monday, April 20, 2009

Not well

rase x bape nk sihat...pluss sakit tekak..En. Win, nk MC esok plzzz hehe..=p



with ,

Sunday, April 19, 2009

Wanita

saye mencuri sedikit masa yg masih bersisa mlm ni utk menulis sst sbg tnda ingatan di kemudian hari dan juga utk tatapan para sahabat yg dihormati..
saye terbaca sebuah blog seorang sahabat. perkahwinannya di usia yg terlalu awal bg saya tapi kisah hidup mereka sebenarnya telah buat saya tersenyum di hadapan lappy sorang..bersama sahabat laen kami berbicara tntng kisah lelaki dan wanita yang sebenarnya hidup saling memerlukan....yg dijadikan Allah SWT berpasang- pasangan. alhamdulillah..
kata teman saye itu...

wanita dikurniakan sembilan nafsu dan satu akal, lelaki pula sembilan akal satu nafsu. seandainya wanita itu dapat mengawal sembilan nafsunya dengan satu akal yg dimiliki maka pasti akan terkawallah satu nafsu yg berbaki itu...=)


cube renungkan ayat itu...ada mksd yg tersirat di situ, cume mungkin disebabkan penulisan saya yg tak seberapa utk mengindahkan bahasa itu menjadikan sebaris ayat itu seperti tidak bermakna.hehe...

with ,

Saturday, April 18, 2009

tetamu yg tak diundang

hurm..to all readers yg kalo perasaan my shoutbox kat tepi tu..haha.well, pls ignore jek okei~
saye pon x tahu sape gerangan org tu "GUEST".myb saye kenal, org dalam or org luar yg ntah dr mane dtgnye hehe

saye x tahu ape niat org mcm ni. but honestly saye bercerita di sini is not like utk perasaan ke ape?for wut sume tu kan? syok sendiri? owh i'm not that type of person. xde gunanye nk syok2 sendiri. if kter rse org tu byk tlg kter sume, salah ke utk kter menghargai manusia mcm tu? utk syg mereka2 yg byk membantu?salah ker?hurmm....salah kot bg sstngh org.myb dieorg pk sayang tu utk aweksss, pkwee je kotttt..bla.bla.bla...

saye bercerita utk mereka2 yg ingin membaca, berkongsi pendapat dan andaian. kalo setakat nk tempelak org bek tak payah la kan. bek simpan jek mnde2 cmtu. lagi2 saye ingin berkongsi cerita ngn my juniors psl zaman practical ni sume. ape yg saye dh tempuh, saye btau mrk so that kalo ape yg saye silap x yah la diulang lg silap lama saye tu. hahaha, saye xde niat lain utk menulis ni...'perasan ke ape' sila masukkan dlm tong smpah ok~

gtg, byk keja waiting...opss, sory if my post ni mcm sengal ke ape. but i'm just telling u the truth haha...have u good day ahead~

with ,

Friday, April 17, 2009

my family

mase wedding kaklong

along siti and yana

sofie and sara

iffah, izzah, ismah and haidah

haha, ni xde keja aka bosan!!! keja banyak act tp cam pening2 lalat sikit terus pause hehe. usya2 gmbr2 family then jumpa gmbr2 ni sume. that's my cousins.hehe..cun tak? ni sume kazens belah mak. belah ayah sume dah tua2, even dah ada anak menantu pon. kalo belah mak, sume cam baye2 saye, so ktorg lg rapat lah. belah mak is not purely malay (itu yg saye tau...). campur ape dgn ape, itu kena tnye org2 tua...

sebenarnye saye dh lame x jumpa dieorg ni. sume org sibuk ngn keja masing2 even saye pon g KL bukan selalu wpon my parents asyik ulang alik KL(ley kate sebulan tu bape ari jek dok umah kat kelantan) hehe. tp honestly i prefer to stay kat kampung compare ngn badar besar. bg saye xde kedamaian di situ. kalo setakat nk g KL utk shopping ke just lawat sedara mara xpelah. mmg most of family belah mak dok kat sane. kat Damansara, Ampang, Maluri, Bangi, PJ. Belah ayah lak ader dok Negeri Sembilan. i love to be there hehe. Simpang Pertang, ini tempat saye plg suke pergi. once i told my dad, "ayah, jom g umah tok bong", lame sgt x g sane. mest alot of changes kan...bila lah nk smpai N9 lagi since mak ayah asek ulang alik KL je. but 1 thing i x suke about N9 is masakannye.hoho..nenek kena masak asing utk saye if saye balik sane..owh rindunyer...

my mom dl bukan org kelantan tp after married ngn ayah, die pon ikut ayah dok kat kelantan. mom asal di besut, tganu. kampung alor lintah tu tempat saye bermain dl kala, kat depan umah mak ader pasar kayu. saye suke dok situ once kalo balik sane. but there's nobody there, sume org dh berhijrah ke KL almost 20 years ago. =(
bl saye duduk sambil goyang kaki atas pasar tu, i will recall my childhood memories. men kejar2 kat situ with kawan2. saye pon x ingat dgn sape sape bermain daaa. i just remembered sblh umah mak tu ader umah org singh. ader kakak lawa kat situ hehe. cantik, mata hidung die.cun abiss..=)

haha, saye pon xtahu ape yg saye tulis ni..mcm2 saye cter. cume ape yg saye boley btau skrg saye rse saye rindu mak saye. mak ngn ayah kat KL skrg ni. saye nk pg sane, tp pd masa yg sama saye bnyk keja =(
lagi satu sbb saye x sempat nk beli tket bas...

with ,

Thursday, April 16, 2009

Step 1

insyaAllah, this will be official start for me..
Ya Allah, berkatilah jalan yg dipilih ini. aamin..

with ,

Monday, April 13, 2009

be DeAF

be Deaf when people told you that you cannot fulfill ur dreams...
itu satu status gtlk senior yg saye copy hehe...
walaupo simple, tp bg saye ia bermakna.

dlm hidup sekarang, di zaman ekonomi yg merudum ni kdg2 kawan boley menjadi lawan. backstab pon mngkin ada.dan apabila kt pnya cita2 yg tinggi utk direalisasikan, ader org yg cuba utk merendahkan keupayaan kt hanya krn kt adalah seorang wanita. owh, saye sgt geram dgn situasi ini. diam bukan bermakna saye tak tahu ape2, diam juga bukan kerana saye tiada modal utk bersuara, diam bukan kerana saye kerana saya BISU...jgn kerana saye seorang wanita, kamu perlakukan saye sebegini.

buat mereka2 yang buat saye sebegini, sebenarnye kalian bukan menjatuhkan saye, tp kalian sedang menolong saye utk naek lebey tinggi. kata2 sindiran itu yang menguatkan saya, yang akan saye guna sebagai *selimut api* ktk badan mungkin terbakar..we will see one day as you wish~

with ,

Sunday, April 12, 2009

UTP; goodbye~

alhamdulillah, after almost 12 hours++ in bus with sakit2 belakang & lenguh2 sendi haha, finally selamat sampai kat Paka. a very2 long journey i guest *sigh*
hurm, everybody asked me "so, tikah..dh siap keja kat UTP?"
"haha, balik perlu discuss with En win, and insyaAllah siap nnt"
thanks alot for your concern...

apepon, ni penghargaan saye buat mereka2
*ayu, hanis, azar, che yah, akmal, nad, n special sekali utk adek saye..sadiQ*
i really owed u guys..owing u heart and mind hehe...hanis and ayu..special class bilik tumpangan =D
segan pon ader, but i know everything will be fine. terima kasih dan terima kasih yang tak terhingga..thnks for being with me whenever i felt down sms di UTP, thnks sudi call lame2 semata2 utk wat saye ilang dan lupakan ape yg sedang saye pk tyme tu..haha..and thnks sbb cover line setiap mase utk saye..hoh0~
saye gembira sbb ader kamu semua di sisi walaupon saye pg kejap dan sgt sibuk utk spend mase lama2 dgn korang...

psl urusan kerja saye tu..xley la plak nk tulis kat sini..hehe.segan *poyo*
adek2 pon x tahu ape yg saye buat kat UTP, nobody knows. xpelah belom masenye nk btau umum, cheewah...abaikan ape yg berkaitan psl kerja itu sbb ia official arrangements, x ley la nk tulis kat blog sbb blog ni unofficial hehe =P

apepon, saye sedar byk perkara di UTP yg makin berubah. x tahula mnde2 tu happen kebetulan dgn saye or ape, tp it happen dpn mata dan def buat saye ternganga.gosssh~

kadang2 bila rindu itu dtg, kt terpksa mengabaikan sbb rindu itu tidak layak utk diwujudkan dlm diri ini lg dan setiap kali saye bacer msg yg dikirim, pasti terasa kepedihan di ujung ulu hati, Ya Allah, hanya KAU yg mampu menjadi penawar luka ni

with ,

Friday, April 10, 2009

Utp

i'm in irc right now...hurm, wpon br tinggal bbrp bulan dh len benor situasinyer..aish
nway, people change n i'm really and really understand with that hahah...
i just hope that saye tak jumpa die face to face..sepanjang saye kat sini..insyaAllah
saye di sini atas urusan kerja...yerp =D

with ,

Wednesday, April 08, 2009

cry, can't I?


the beginning of 'tense'...
i thought the journey will be easier this time
even it sound odd for final year student to hve such word; 
E.A.S.Y
and i noe i was WRONG
ya Allah, pls and pls HELP me, guided me tru all the way

p/s: can i cry???


i wish to have happy and easy life like this little kitten


with ,




Monday, April 06, 2009

Wan Faradinah

Smile can bring our heart to heaven

i miss them forsure~

...and  there she goes..DINA

Dina, ampun berjuta2 lemon sbb ak adalah org plg lmbt wish kat birthday ko...owh, ampunkan saye wahai puteri dina~
ak doakan ko x saket perut daa, sihat walaafiat selalu hehe...xde kate seindah bahasa secantik angsa yg dpt ku taip disini melainkan mencari bait2 jiwang yg tak berkarat melalui org punyer sehingga ku temui ini. dina, ak rse 'ia' sesuai jek hehe..
   Up in the SkY

When you are down
And you want to get high,
Just take a good look
Up in the sky.

What you will see
Are the stars above,
And all you need
Is to proclaim your love.

Who you will find
And see so clear,
Are friends in mind
You want to hold near.

Whenever you need them
Just look up high,
Call their name
And see them fly.

Every friend you meet
Owns a star
And you can see them
No matter how far.

Whenever you are down
And want to get high,
Just take a good look
Up in the sky.

p/s: bahasa yg digunakan itu adakalanye diluar paras hormon hehe =D

with ,

Sunday, April 05, 2009

Trip to KL

weekend lepas- went to KL, spent tyme wif my beloved family..=D
before that special thnks to kaklong sbb masakkan tomyam(wpon) x cukup bahan, tp tetap sedap & sbb anta saye nek bas..hehe, tQ alot sis!~
felt so so happy sbb quite long x jumpa my nephew, dh besar rupanye die..hurm, i miss u so much n right now i'm thinking of u. aii, anak buah br sorang, plg best bila die kiss my pipi...muaahh, siap ade bunyi lg die buat. alahai AtiQ, kamu ni mmg la...so cute.
mcm2 die dh reti buat, ckp pon dh byk ley disebutnye. plg comey bl die nk sebut 'baby, kakak,cat, bird"
bila la plak saye dpt jumpa die??hurm T_T

Jalan Pasar- ni la tujuan asal dtg KL. penat tol bila msuk setiap kedai then tnye "uncle/aunty, ader tak jual device ni, hall sensor?" n plg x best bl negatif jawapan yg dieorg berikan..fyi, satiap kedai elektronik kat jalan pasar saye masuk till finally ader sorang uncle cina ni soh sy g cr kedai kat belakang(kalo x silap plg hujung)..masuk2 je kedai tu, tgk penuh je budak2 sebaya saye. sume dtg nk beli brg utk project. aunty cina dtg tnyer saye nk ape, lps saye ulang ayat same tu die wat keluar catalog tebal die.waaa, hebatnye aunty ni..mmg sistematik r keja. siap ader file sume cuma kedai tu sempit and agak usnag, so nampak cam berserabut jek. belek punyer belek dier kuarkan satu report yg lebey kurang psl project yg nk wat tu. at the same tyme die kuarkan device tu. price nye, mak aiiih RM250 satu!!
saye x berani nk beli sbb code x same, so die bg saye copy report tu & soh saye balik study!aaaaa, plak daaa...aunty, saye ni mechanical maaa, u soh i study bab2 electrical plak...nk jek ckp camtu kat die.*sigh*
MySpace
balik la dgn rase frust cikit2, but sumehow i felt grateful sbb dpt cr complete circuit. cuma, sensitvity saye x tau, tu yg kena balik meeting kat ofis dl ngn Suwandi & En Win.=(
jalan2 kat sepanjang deretan kedai kat Jalan Pasar terasa mcm kat Chowkit lak.rugi jek x bwe nikon tu...mcm2 aksi ader. saye jalan sorang2 tau, pergh independent tol sejak duer menjak ni hehe...=)

shopping??tentulah pergi hehe. Chic Avenue was my feveret. suke sgt bl color yg mmg saye cr tu ader. i adore satu baju, kale itam, unique n menarik, tp my sis tak bg saye beli sbb katenye baju tu nmpak shape sbb kain die terlalu lembut. mmg pon, mmg seksi jugak rsenye hehe.*sengal*
belek2 tshirt, berkenan kat 2 helai. satu mahal gle, satu bse2 jek...termenung lagi kat situ..tambah tolak bahagi campur, ermmm, terpksa letak yg mahal tu. *frown*
aish, sejak dok intern ni saye lg jimat rsenye. sbb duit tu mengalir utk byk mnde.wawawa, hurm...x sukenyer~ 


saye jumpa chik kali ni, dh besar die, dh form 3..mse saye pg rumah die mlm tu saye buat bodo jek. tunggu die tego saye. saye lepak2 dpn small garden umah die, die dtg tegur.he told me pasal result die exam baru ni..dgn org len die x cerita tp dgn saye sume die btau..as usual, saye jd pendgr setia. saye btau die solat takley tinggal sbb x berkat belajar. pendek kata byk jugak la saye bebel kat die mlm tu hehe..sian kamu!~
ke'busy' an menyebabkan kami agak susah nk jumpa. hurm, tu la bl dh makin meningkat dewasa ni, byk lagi tanggungjawab nk kena setel.tu yg susah nk jumpa kazens sume...

with ,

Thursday, April 02, 2009

Widuri

video


Lyrics:
Di suatu senja
Di musim yang lalu
Ketika itu hujan rintik
Terpukau aku
Menatap wajahmu
Di remang cahaya sinar pelangi
Lalu engkau tersenyum
Ku menyesali diri
Tak tahu apakah erti senyummu

Dengan mengusap titik airmata
Engkau bisikkan deritamu
Tersentuh hati dalam keharuan
Setelah tahu apa yang terjadi
Sekian lamanya engkau
Hidup seorang diri
Ku ingin membalut luka hatimu
http://www.free-lyrics.org

( korus )
Widuri
Elok bagai rembulan... oh sayang
Widuri
Indah bagai lukisan
Widuri
Bukalah pintu hati untukku
Widuri
Ku akan menyayangi
(Widuri oh widuri)
(Ku selalu menyayangi)

if la ader org tuju lagu ni kat saye..wow, bestnye~ 

with ,

Akmal Asra

to the owner named as above hehe...
Happy Birthday dik, u've grown a s big big and big =D
hehe..btw let me tell u the story Ok!~

01/04/09- tido agak lewat lepas men futsall. bdn peluh2...makan nasi kerabu kol 11 mlm lepak2 dpn lappy..layan full house jap ^^V
mak marah mandi tgh mlm but buat jugak haha..solat isyak sume n masuk tido around 12 suku camtu...(i forgot sumething, adeiiiii...) dgn lenanye saye tido, mimpi indah~
02/04/09- 9.00am sumething vibarted in my pocket.owh, phone ni len bena bunyi, bukan msg ni...erm, reminder myb. tp meeting ape lak saye kena attend. then when glanced at the screen suddenly the name appears "akmal asra's birthday" owh gosh..my adik =)
should i give him a call or texting a msg??? kang die ade kelas lak and saye pon tgh keja.hurmmm...just msg him finally...

akmal, akak lupe nk wish semalam..T_T, myb too tired and mata dh nmpak bntal. so i felt asleep shj~ hehe. apepon, thnks for the msg that u replied me later on...*secret2x*


pesan dr seorang kakak buat adek,
i noe u'r too busy right now,
but sumehow dun forget about stdy n i noe u'r not aite???
kalo nk nasihat bab agama, i think u knw more than me hehe...
but,
ingat satu mnde walaupon semua org selalu repeat mnde ni
" jage solat,diri, jgn hanyut dgn dunia muda skrg dan jadikan Alquran sbg pembuka dlm hari2 mu nnt, bukan lagu2 yg mengasyikkan..."

gtg, waktu rehat kejap jek syg...do keep in touch... & i will see u soon...=D

with ,

Wednesday, April 01, 2009

My Little Kittens




hey look at them..so cute and doting.manja2 ngn mama die.ni yg syahdu ney...mama die nama MIMI, baby tu kaler putih is mine..i called him as Lolipop =D , and the black one tu khadijah punyer, Aswad...balik kerja nilah menda pertama yg kami carik dl...hehe...
love you, sayang2x!!~
dun be so naughty2 kay, jage umah bek2 biler ktorg tinggal g kerja.muah~~

with ,

Friendly Match

PETRONAS Gas Berhad Vs. PETRONAS Carigali Sdn. Bhd
Venue: Court Basketball dpn Kopetro, Kerteh
Refree: Mr Ruzwin
Teams: 4 teams (2 PGB 2 PCSB)


to be honest, i'm not really good in futsal...men cam cikai jek and absolutely i hate football(futsal pon kire gak r sbb sepak2 bola). once again, i fall for it when i came here.*weirdo!!*
tp, mlm ni saye turun gak men since team saye yg lawan smlm men hari ni. haha, everyone pakai baju merah, saye jek baju koko..i'm not prepared for i and last minute saye br tau kena pakai bju merah -__-"
to be surprised, dtg jek i smell sumeone yg mmg saye kenal sgt lah...kat ofis hari2 bau tu..=D
yes, En Win u'r here!!!cess, u told me u pg maen golf mlm sls and rabu. alih2 jd refree laksss hehe. lagi satu dtg2 jumpa azreen, my rumet aka my best bud. adeeiii..why???yela die kat PCSB hoho..die yg terkejut tgk saye men futsal, yela she knew me dh bape lame sbg ssorg yg anti-bola sepak...well, people changed dear.hurmmm

men liga...saye men dh nk last2, beserlah beginner takkan nk bg men awal2, lingkup r team PGB.*sengih2 cam kerang*
btw, a bit not ready to play play since ader SV yg siap jd refree n also kak hasmah yg turun bg support...but just play for fun heeee~
team ktorg kalah ngn PCSB , menang ngn PGB(team lg satu), pastu ader seri yg lawan PCSB yg team satu lg.overall, puas hati la, seronok2..dpt join team PGB...*clap2x*
(*____________________*)V


esok saye nk g kerja..owh tidak jumpa En win lg..waaa~
mest kena gelak sbb x pndai maen.wuwuwuw~

btw: i bought a ticket alrdy, yeayyyy~